Taylor Swift: Το σπουδαίο ρεκόρ που «έσπασε» στο Spotify

Η Taylor Swift έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που «έσπασε» το φράγμα των 100 εκατ. μηνιαίων ακροατών στο Spotify.

Η γνωστή τραγουδίστρια «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Μόλις τον περασμένο μήνα, ανακοινώθηκε ότι η Taylor Swift έχει πετύχει τα περισσότερα νούμερο ένα άλμπουμ από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα.

Η 33χρονη τραγουδίστρια ηχογραφεί εκ νέου τα πρώτα έξι άλμπουμ της, μετά από τη διαμάχη της με την παλιά της δισκογραφική εταιρεία.

Η τραγουδίστρια αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μέση της περιοδείας της “Eras”, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τα εισιτήρια από τις παγκόσμιες συναυλίες της έχουν αποφέρει περισσότερα από 1 δις δολάρια.

Μάλιστα στην εναρκτήρια εμφάνιση της περιοδείας της στην Αριζόνα παρευρέθησαν 69.000 θεατές, αριθμός που την καθιστά ως τη συναυλία με τις περισσότερες συμμετοχές από γυναίκα καλλιτέχνη στις ΗΠΑ, ξεπερνώντας τη Μαντόνα.

Ακόμη ένα ρεκόρ καταρρίφθηκε, με τον προμηθευτή εισιτηρίων Ticketmaster να πουλά τον περασμένο Νοέμβριο πάνω από 2 εκατ. εισιτήρια σε μία μόνο μέρα, περισσότερα από κάθε άλλον καλλιτέχνη πριν από αυτήν.

Η Taylor Swift ανακοίνωσε ότι το επόμενο επαναηχογραφημένο άλμπουμ της – 1989 (Taylor’s Version) – θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου.

Με την ερμηνεύτρια να δηλώνει πως πρόκειται για το αγαπημένο της άλμπουμ και θα περιλαμβάνει πέντε επιπλέον κομμάτια που δεν μπήκαν στην αρχική ηχογράφηση.

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014, με επιτυχημένα singles όπως τα “Shake It Off”, “Blank Space” και “Bad Blood”.

Ακολουθήστε μας στο Facebook