Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα που επιτέθηκε με σύριγγα σε κοπέλα στην Καισαριανή

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μία νεαρή γυναίκα δέχτηκε επίθεση με σύριγγα από άνδρα στην Καισαριανή το βράδυ της Παρασκευής. Ο άγνωστος της κάρφωσε στο πόδι την σύριγγα, που περιείχε μία λευκή ουσία, με άγνωστο υλικό και στην συνέχεια εξαφανίστηκε.

O άνδρας μετά την επίθεση με τη σύριγγα στην 26χρονη κοπέλα που περπατούσε αμέριμνη στο δρόμο, πλάι σε άλλο κόσμο, εξαφανίστηκε ενώ η αστυνομία εξετάζει το υλικό από κάμερες στην περιοχή για να τον εντοπίσει.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, από κάμερα ασφαλείας, που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, ο άγνωστος άνδρας ακολουθούσε την 26χρονη, η οποία περπατούσε μαζί με μία ακόμη γυναίκα σε πεζοδρόμιο της Καισαριανής και μάλιστα σε πολυσύχναστο σημείο.

Σε ανύποπτο χρόνο βγάζει μια σύριγγα και την καρφώνει στο πόδι της κοπέλας, πάνω από το ρούχο, που φορούσε.

Στη συνέχεια, ο δράστης εξαφανίστηκε, ωστόσο το πρόσωπό του καταγράφηκε από τις κάμερες παρακείμενου καταστήματος και η ταυτοποίησή του θεωρείται θέμα χρόνου.

Το περιεχόμενο της σύριγγας εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές, με την ανησυχία να είναι έκδηλη, καθώς σε περίπτωση που ήταν μολυσμένο ενδεχομένως να έχει περάσει στον οργανισμό της γυναίκας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σύριγγα περιείχε γενετικό υλικό, πιθανότατα του δράστη της επίθεσης.

Ακολουθήστε μας στο Facebook