Σέρρες: Βρέθηκε η 18χρονη Πετρούλα – Την εντόπισε πολίτης στα Μέγαρα Αττικής

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 30 Αυγούστου 2023 από τα Χρυσοχώραφα Σερρών.

Όπως ενημέρωσε το Χαμόγελο του Παιδιού «η περιπέτεια της Πετρούλας 18 ετών, έληξε σήμερα, 02/09/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Χάρη στην αποτελεσματικότητα του μηχανισμού Missing Alert, ευαισθητοποιημένος πολίτης κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες-1017», ο Οργανισμός μας ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές και κατόπιν αστυνομικών ερευνών η Πετρούλα  εντοπίστηκε στην περιοχή των Μεγάρων Αττικής και είναι καλά στην υγεία της».

«Να πει ότι είναι καλά κι ας μην γυρίσει αν δεν το επιθυμεί»

Νωρίτερα οι γονείς της 18χρονης Πετρούλας έκαναν έκκληση στην νεαρή κοπέλα αν τους ακούει να επικοινωνήσει μαζί τους και παράλληλα έστειλαν μήνυμα και στον άντρα που φέρεται να επιβιβάστηκε μαζί της στο ταξί από το χωριό για το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στο epilogestv, η μητέρα της 18χρονης ανέφερε: «Ήμασταν μέσα και τρώγαμε κι έφυγε… Σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε. Θα την παρακαλέσω αν δεν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας, κι αν δεν θέλει, ας πάει σε ένα τμήμα να πει ότι είμαι εγώ αυτή που αναζητείται και είμαι καλά. Να πει ότι είναι καλά κι ας μην γυρίσει αν δεν το επιθυμεί». Και συνέχισε: «Γνωρίζει καλά πόσο την αγαπάμε και το πρόβλημα υγείας που υπάρχει. Να κάνει το σωστό».

Όσον αφορά στον άνδρα που φέρεται να είναι ή να έφυγε μαζί της από το χωριό, η μητέρα της αγνοούμενης τον παρακάλεσε «ως μεγαλύτερος να την πείσει να δώσει ένα σημείο ζωής». «Μόνο η επιστροφή της μας ενδιαφέρει, τίποτα περαιτέρω» κατέληξε η μητέρα της 18χρονης.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Παλάζη Πετρούλας στις 30 Αυγούστου 2023 και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Παλάζη Πετρούλα έχει ύψος 1.72 μ., έχει βάρος 68 κιλά, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε άσπρη κοντομάνικη μπλούζα, γκρι σορτσάκι, μαύρες παντόφλες και φορούσε μαύρο τσαντάκι μέσης κατά την εξαφάνισή της.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε μας στο Facebook