Επική δήλωση Αλμέιδα: «Είμαστε σαν ένα λιοντάρι ματωμένο που αν σε αρπάξει σε τρώει»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στο πάθος και στην κατάθεση ψυχής που έκαναν οι παίκτες του για να πάρουν τελικά τη νίκη με δέκα παίκτες στο Πανθεσσαλικό επί του Βόλου.

Ο Ματίας Αλμέιδα περιέγραψε την ΑΕΚ σαν ένα ματωμένο λιοντάρι, το οποίο αν σε αρπάξει σε τρώει και εξήρε τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα

Για τη νίκη και τον τρόπο που ήρθε: «Θεωρώ ότι μπορώ να χωρίσω αυτή τη νίκη σε πολλά μέρη. Οι ομάδες καμιά φορά κάνουν λάθη και μπορούν να τα πληρώσουν ακριβά. Θα πρέπει να δουλεύουμε πιο πολύ για να μην κάνουμε τόσα λάθη. Υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες για το πώς θα ήμασταν αφού δε θα συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τελικά φάνηκε ότι πνευματικά ήμασταν καλά. Κάναμε ένα σοβαρό λάθος και δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από τον αντίπαλο και μετά ένα δεύτερο λάθος και μείναμε με δέκα παίκτες. Όμως βγάλαμε αντίδραση, η οποία ήταν η αντίδραση που αυτή η ομάδα έχει συνηθίσει τον κόσμο. Θα μπορούσαμε να το χάσουμε το ματς, αλλά και να έρθουμε ισόπαλοι. Εγώ κρατάω ότι οι παίκτες μας έδειξαν αυτή την αγάπη που τους ζητάω για το ποδόσφαιρο και αυτό στάθηκε αρκετό για να μας δώσει τη νίκη. Είναι μια νίκη που δείχνει χαρακτήρα. Όταν εκπροσωπείς μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία και όταν καμιά φορά τα πράγματα δεν πάνε καλά, πρέπει να δώσεις την ψυχή σου. Τα παιδιά καταλάβανε πάρα πολύ καλά όσα είχαμε πει, παίξαμε σαν ομάδα αλλά πραγματικά σήμερα ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Τι θα ήθελε να βελτιώσει η ομάδα στο διάστημα της διακοπής: «Θα έχουμε αρκετές απουσίες στο διάστημα της διακοπής γιατί θα λείπουν αρκετοί παίκτες. Όμως είναι και κάποιοι παίκτες που επανέρχονται από τους τραυματισμούς τους. Θα έχουμε την ευκαιρία όμως να δουλέψουμε πάνω σε κάποια λάθη που κάνουμε και έχουν να κάνουν με την έλλειψη συγκέντρωσης. Σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής βρισκόμαστε πίσω στο σκορ και καλούμαστε να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Ακολουθήστε μας στο Facebook