Μαθητές σε σοκ στις ΗΠΑ μετά την κατάρρευση προβλήτας – Τραυματίστηκαν 25 παιδιά

Συνολικά 25 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε μια προβλήτα στην πανεπιστημιούπολη του UW-Madison στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ το απόγευμα της Δευτέρας. Η Ένωση ανέφερε ότι δεν υπήρχαν ναυαγοσώστες τη στιγμή της κατάρρευσης της προβλήτας.

«Γύρισα σε ένα κορίτσι και είπα: «Θεέ μου. Συνέβη πραγματικά αυτό;» είπε η πρωτοετής Gabrielle Wilbrandt, η οποία στεκόταν στην προβλήτα κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης.

Η Νικόλ Μίτσελ, που κολυμπούσε εκεί κοντά, είπε: «Ήταν πραγματικά τρομακτικό. Στην αρχή έκανε έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εγώ και ο φίλος μου, με τον οποίο κολυμπούσα, πλησιάσαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε πίσω στην αποβάθρα. Όλοι ούρλιαζαν, έψαχναν τα πράγματά τους, φροντίζοντας να είναι καλά οι φίλοι τους».

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που η προβλήτα, η οποία χωρούσε 60 έως 80 άτομα, κατέρρευσε στη λίμνη Mendota.Αξιωματούχος του αστυνομικού τμήματος του UW-Madison δήλωσε ότι περίπου 20 έως 25 άτομα υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Ένα άτομο μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο χωρίς να απειλείται η ζωή του, δήλωσε η MFD. Πέντε άλλοι ανέφεραν τραυματισμούς. Η ομάδα διάσωσης της λίμνης MFD ερεύνησε την υποβρύχια περιοχή όπου συνέβη η κατάρρευση και επιβεβαίωσε ότι κανείς δεν είχε παγιδευτεί ή είχε πνιγεί.

Ακολουθήστε μας στο Facebook