Το Πεντάγωνο αποκάλυψε τον «χάρτη των UFO» – Ποιες χώρες έχουν τις περισσότερες θεάσεις ΑΤΙΑ στον κόσμο

Το Πεντάγωνο συνεχίζει τις προσπάθειες να παρέχει στον κόσμο περισσότερες πληροφορίες για τα UFO και μετά τη δημιουργία σχετικής ιστοσελίδας, δημοσίευσε ένα χάρτη που δείχνει τις χώρες που καταγράφουν τις πιο πολλές θεάσεις ΑΤΙΑ.

Ο χάρτης δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο AARO και περιλαμβάνει θεάσεις ανεξήγητων αντικειμένων μεταξύ 1996 και 2023, με την Ιαπωνία να βρίσκεται στη πρώτη θέση και μετά η Μέση Ανατολή.

Συγκεκριμένα, ο χάρτης προσδιορίζει μια περιοχή στα νοτιοδυτικά της χώρας, που καλύπτει τις πόλεις Ναγκασάκι και Χιροσίμα – οι οποίες ήταν διάσημα στόχοι πυρηνικών επιδρομών των ΗΠΑ το 1945. Ακόμη, ένα άλλο από τα ιαπωνικά hotspots είναι η μικρή κοινότητα Iinomachi στην επαρχία Fukushima, η οποία έχει αναφερθεί ως «UFO Town».

Επίσης, ο χάρτης περιλαμβάνει μέρη της Μέσης Ανατολής, όπως το Ιράκ και την Συρία, αλλά και τις ανατολικές και δυτικές ακτές των ΗΠΑ. Μάλιστα, δείχνει και ένα κομμάτι της Πολωνίας προς το Ντάνζιγκ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Δρ Sean Kirkpatrick, διευθυντής του Γραφείου Επίλυσης Ανωμαλιών των ΗΠΑ, δήλωσε πως «βλέπουμε αυτές τις “μεταλλικές σφαίρες” σε όλο τον κόσμο και βλέπουμε να κάνουν πολύ ενδιαφέροντες εμφανείς ελιγμούς».

Σημειώνεται, ότι το Πεντάγωνο δημιούργησε την νέα ιστοσελίδα, γιατί πέρα από την ενημέρωση του κοινού, έλει να υποβάλλονται αναφορές που αφορούν μη αναγνωρισμένα αεροσκάφη, ώστε οι αμερικανικές υπηρεσίες να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερες πληροφορίες.

Για αυτό τον λόγο, ο ιστότοπος θα παρέχει και ένα εργαλείο που επιτρέπει σε «πρώην κυβερνητικούς υπαλλήλους των ΗΠΑ, μέλη υπηρεσιών ή εργολάβους με άμεση γνώση των κυβερνητικών προγραμμάτων ή δραστηριοτήτων των ΗΠΑ» να υποβάλλουν μια αναφορά απευθείας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook