«Είναι 100% πνιγμένη στο σπίτι της»: Η δραματική έκκληση γυναίκας για τη μητέρα της στον Παλαμά Καρδίτσας

Συνεχίζονται τα προβλήματα στον θεσσαλικό κάμπο από την κακοκαιρία Daniel, με τον οικισμό Παλαμά της Καρδίτσας να βρίσκεται σε χείριστη κατάσταση. Συνολικά, η κακοκαιρία έχει φέρει τον θάνατο σε 6 ανθρώπους, έως τώρα.

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε κάτοικος της Καρδίτσας, η κ. Παπαθανασίου, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος». Η ίδια μίλησε για τη μητέρα της, η οποία βρισκόταν στον Παλαμά Καρδίτσας πως «μου είπαν ότι βρήκαν τη μητέρα μου πνιγμένη στο σπίτι». «Ήταν η νύφη μου και ο γιος της στο σπίτι αλλά δεν πρόλαβαν να την πάρουν».

«Την άφησαν μέσα να πνιγεί και είναι το νερό 2 μέτρα εκεί», είπε η γυναίκα στο OPEN. «Ανησυχώ, επειδή σίγουρα έχει πνιγεί. Έχω πάρει τις Αρχές».

«Η μητέρα μου είναι 97 ετών και είναι κατάκοιτη», κατέληξε η κ. Παπαθανασίου, η οποία έκανε εκκλήσεις προς τις Αρχές, για να μεταφερθεί κάποιος στο σπίτι της μητέρας της. «Είναι 100% μέσα η γιαγιά πνιγμένη», ανέφερε ξανά.

Νωρίτερα, η εθελόντρια στην Καρδίτσα, Ειρήνη Δήμου, είχε αναφέρει στο OPEN πως «πρέπει να βγάλουμε κόσμο, έχουμε θύματα μέσα. Υπάρχουν θύματα μέσα σε σπίτι. Ναι, υπάρχει μέσα σε σπίτι νεκρός».

Ακολουθήστε μας στο Facebook