Λουτράκι: «Όχι» από τον Μητροπολίτη Κορίνθου στις νέες ταυτότητες – Όσα είπε στο κήρυγμά του

«Όχι» λέει στις νέες ψηφιακές ταυτότητες ο Μητροπολίτης Κορίνθου, κ.κ. Διονύσιος. Κατά το κήρυγμά του μετά το τέλος της λιτανείας της ιερής εικόνας της Παναγίας Γιάτρισσας στο Λουτράκι, ο Μητροπολίτης Κορίνθου εμφανίστηκε λάβρος κατά των νέων ταυτοτήτων. Και όλα αυτά την ώρα που συνεχίζονται οι προσελεύσεις στα Αστυνομικά Τμήματα πολιτών που θέλουν να ανανεώσουν τις παλιές και την ώρα που οι θεωρίες συνωμοσίας «φουντώνουν». Μάλιστα ο Μητροπολίτης φαίνεται να είναι αντίθετος και με τη θέση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου που τονίζει ότι το θέμα των ταυτοτήτων αφορά στη σχέση κράτους – πολίτη.

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου είπε χαρακτηριστικά «ως πνευματικός σας πατέρας, λέω όχι στις ψηφιακές ταυτότητες» με πολλούς πιστούς να τον χειροκροτούν, όπως φαίνεται και στο βίντεο της ιστοσελίδας, korinthostv.gr.

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου αναφέρθηκε και στα όσα βιώνει η πατρίδα μας τις τελευταίες ημέρες, όπως τις πυρκαγιές, τις θεομηνίες στην Θεσσαλία και τη δολοφονία του Αντώνη.

«Βλέπουμε έτσι αμεταμέλητα, σκληρόκαρδα να πετάνε ανθρώπους στη θάλασσα γιατί το IQ τους είναι χαμηλό και αυτοί να λένε τάχα ότι σέβονται τη φύση» τόνισε ο Μητροπολίτης.

Δείτε στο βίντεο του korinthostv.gr όσα ανέφερε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος:

Ακολουθήστε μας στο Facebook