Οι Telenova για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι Telenova, το συγκρότημα από την Αυστραλία που έχει κατακτήσει τα ελληνικά ραδιόφωνα με το τραγούδι «Bones», έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μια ζωντανή εμφάνιση, στις 6 Οκτωβρίου, στο Gazarte Roof Stage.

Η μουσική των Telenova είναι μια συναρπαστική μίξη σκοτεινού ρομαντισμού, trip-hop, electronica και απεριόριστης δημιουργικότητας. Με επικεφαλής την απίστευτα ταλαντούχα Angeline Armstrong, αυτό το σχήμα με έδρα τη Μελβούρνη έχει κατακλύσει την παγκόσμια μουσική σκηνή. Ο σαγηνευτικός ήχος τους έχει κερδίσει διακρίσεις από το BBC 6 Music, το KCRW, τη Vogue Paris, το NME, το Triple J και πολλά άλλα.

Το ντεμπούτο EP τους, «Tranquilize», που κυκλοφόρησε το 2021, έθεσε τις βάσεις για ένα μαγευτικό ταξίδι, με το lead single “Bones” να αφήνει τους ακροατές να επιθυμούν όλο και περισσότερα. Η ενέργεια και η καινοτομία τους τούς χάρισαν το βραβείο AIR Breakthrough Artist 2022 και μια θέση στο Hottest 100 του Triple J, μαζί με sold-out περιοδείες και σημαντικές εμφανίσεις σε φεστιβάλ σε όλη την Αυστραλία.

Telenova – Bones

Ακολουθήστε μας στο Facebook