Ζώδια Σήμερα 9 Σεπτεμβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 09 Σεπτεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή – Ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κατοχύρωση και στην εξασφάλιση. Έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα που έχουν να κάνουν είτε με οικογενειακές υποθέσεις, είτε με εργασιακές. Έντονο θα είναι το ένστικτο, στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν αποφάσεις η διαίσθηση θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί και με τη λογική.

Τα συναισθήματα θα κατευθύνουν τις ενέργειες, οι ευαίσθητοι χαρακτήρες θα πρέπει να κάνουν την προσπάθεια να σκεφτούν αντικειμενικά συνδυάζοντας ορθολογισμό με προαίσθημα. Στον αισθηματικό τομέα οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σταθερά και να καταλήξουν σε έναρξη σχέσης.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή τον Ήλιο και τον Δία θα υπάρξουν ευχάριστα επικοινωνιακά ανοίγματα, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν ένταση, προβληματισμό και ανασφάλεια. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές και εργασιακές, οι συζητήσεις θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργικές. Στον επαγγελματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, διακανονισμούς, διαπραγματεύσεις.

Ανοίγματα θα υπάρξουν για τακτοποίηση, θα υπάρξει η δυνατότητα να διεκπεραιωθούν εκκρεμότητες και υποθέσεις που κρατούν από την προηγούμενη περίοδο. Θα ξανασυζητήσουν παλιές προτάσεις που τώρα θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο. Εφικτή θα είναι η συνεννόηση, τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συζητήσουν ανοιχτά και να λύσουν τις προβληματικές καταστάσεις.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook