Ξανά στη Λάρισα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα αναφερθεί στο πλαίσιο της κρατικής στήριξης στους πληγέντες

Στη Λάρισα θα βρεθεί εκ νέου το απόγευμα της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να εξετάσει από κοντά το φαινόμενο της υπερχείλισης του Πηνειού λόγω της κακοκαιρίας Daniel, που απειλεί ακόμη οικισμούς με πλημμυρικά φαινόμενα.

Συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θόδωρο Λιβάνιο και τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο, γύρω στις 19:00 ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί στο πλαίσιο της κρατικής αρωγής για την στήριξη των πληγέντων.

Τα μέτρα στήριξης των πληγέντων από την πρωτοφανή πλημμύρα στη Θεσσαλία θα εξειδικευτούν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει τις συσκέψεις με το οικονομικό επιτελείο και τους συναρμόδιους υπουργούς για να διαμορφωθεί το ακριβές πλέγμα των παρεμβάσεων που θα υλοποιήσουν τη δέσμευση στήριξης των πλημμυροπαθών.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός αναμένεται να τοποθετηθεί και για τους αγνοούμενους συμπολίτες μας κι όσα ακούγονται για τον αριθμό τους στα social media, τα οποία από την κυβέρνηση ως fake news.

Ακολουθήστε μας στο Facebook