Ζώδια Σήμερα 10 Σεπτεμβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 10 Σεπτεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα – Δυναμικότητα, άμεσες προσεγγίσεις

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Λέοντα, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα, στην αυτοπροβολή και γενικότερα στην παρουσίαση της προσωπικότητας. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, γενναιοδωρία, οι προσεγγίσεις θα είναι ουσιαστικές και άμεσες. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, οι αποφάσεις θα είναι σκεπτόμενες, θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν σε βελτίωση.

Οι μεθοδικές και συντονισμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, έμφαση θα δοθεί στην καριέρα και στην οικονομική εξέλιξη. Στον αισθηματικό τομέα με αμεσότητα θα αξιοποιηθούν οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν, ευχάριστες θα είναι οι συναναστροφές, θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε έναρξη σχέσης.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης, στόχος θα είναι να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα και τα συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως υποστηρικτικά. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συζητήσουν ανοιχτά, να ανανεωθούν και να δώσουν λύσεις σε θέματα που δημιουργούν άγχος και αμφιβολίες.

Σωστή θα είναι η διαίσθηση, ωστόσο στην περίπτωση που πρέπει να παρθούν άμεσες αποφάσεις απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί και με τη λογική. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, οι ευάλωτοι χαρακτήρες ενδεχομένως να προσκολληθούν στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων, απαραίτητο θα είναι να υπάρξει αισιοδοξία και θετικότητα.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook