Βίντεο καταγράφει την απόπειρα βιασμού νεαρής κοπέλας στο Ηράκλειο

Αναστατωμένο είναι το Ηράκλειο της Κρήτης μετά από δύο απόπειρες βιασμού που σημειώθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα. Ένα άτομο το οποίο προσήχθη χθες το βράδυ εξεταζόταν από τους αστυνομικούς της ασφάλειας εάν πρόκειται για τον άνδρα βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις αυτές.

Από τις Αρχές εκφράζεται αισιοδοξία ότι το άτομο που αναζητείται θα βρεθεί, αφού στη διάθεση τους έχουν βίντεο που τον δείχνουν καθαρά. Βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα Creta24 από κάμερα ασφαλείας κατοίκων της περιοχής έχει καταγράψει τη στιγμή της επίθεσης σε μία από τις δύο νεαρές:

Ο δράστης που αναζητείται είναι γύρω στα 50, με ξυρισμένο το κεφάλι και φορούσε τζιν παντελόνι και χαρακτηριστική μπλούζα.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν καταγγέλθηκε η πρώτη απόπειρα βιασμού. Ακολούθησε και δεύτερη καταγγελία στην Αστυνομία.

Οι δυο κοπέλες ηλικίας 25 και 17 ετών είπαν ότι γλίτωσαν γιατί έβαλαν τις φωνές και ο δράστης απομακρύνθηκε. Οι επιθέσεις έγιναν στην περιοχή του Λάκκου. Ο άνδρας κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook