Ζώδια Σήμερα 12 Σεπτεμβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 12 Σεπτεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία – Κίνδυνος για υπερβολές και σπασμωδικές αντιδράσεις

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι γενναιοδωρία, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, οι ενέργειες θα είναι αποφασιστικές. Οι ψυχολογικά κουρασμένοι ενδεχομένως να νιώσουν την ανάγκη να αποστασιοποιηθούν, να ηρεμήσουν συναισθηματικά και να βρουν την εσωτερική τους ισορροπία. Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στο φλερτ, ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό.

Τονωτικές θα είναι οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν, οι προσεγγίσεις θα είναι ευχάριστες και ελκυστικές θα καταφέρουν να ανανεώσουν την ψυχολογία. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές και αλλοπρόσαλλες ενέργειες. Οι οξύθυμοι χαρακτήρες θα πρέπει να οριοθετήσουν τον εκνευρισμό τους, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις κυρίως στον εργασιακό χώρο.

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, απαραίτητο θα είναι να υπάρξει ισορροπία για να μην δημιουργηθούν ανισόρροπες ή έκρυθμες καταστάσεις. Οι παρορμητικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες θα πρέπει να οριοθετήσουν τις αντιδράσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, αν υποπέσουν σε υπερβολές και εξάρσεις θα βρεθούν αντιμέτωποι με αρνητικές καταστάσεις.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook