Ζώδια Σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή – Συζητήσεις για παρελθοντικά ζητήματα

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες και να μπουν σε τάξη οι καθημερινές υποθέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να οργανωθούν εκ νέου τα πλάνα, η συγκέντρωση στους στόχους και στις βλέψεις θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Οι αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμα ενδεχομένως να φέρουν εκνευρισμούς, οι δυσκολίες καλό θα είναι να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και μεθοδικότητα.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και επαφές, οι συναναστροφές θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν και επαγγελματικά. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν τα επίμαχα ζητήματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή δεν αποκλείεται να επαναφέρει προς συζήτηση παρελθοντικά ζητήματα είτε αυτά έχουν να κάνουν με εργασιακές υποθέσεις, είτε με γεγονότα της αισθηματικής ζωής. Στον αισθηματικό τομέα θα ξανά συζητηθούν υποθέσεις που αγχώνουν και παγώνουν τα συναισθήματα, θα υπάρχει δυνατότητα να δοθούν λύσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανένωση. Σε θέματα οικονομικής φύσης ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για να διαφοροποιηθούν οικονομικοί όροι και δύσκολες ή αρνητικές συνθήκες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία φέρνει κοινωνικά και επαγγελματικά ανοίγματα, ίσως να προκύψουν καινούργιες συνεργασίες. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν να τακτοποιηθούν υποθέσεις που αγχώνουν και δημιουργούν ανασφάλεια. Οι συντονισμένες και μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook