Ζώδια Σήμερα 15 Σεπτεμβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 15 Σεπτεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Νέα Σελήνη στην Παρθένο – Θετικός τρόπος σκέψης, καινούργιες ιδέες

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στην Παρθένο, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα που θα βοηθήσουν να αναθερμανθούν οι σχέσεις και να διορθωθούν λάθη που έγιναν κατά τις προηγούμενες μέρες. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, διαφορετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, καινούργιες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα είναι δημιουργικές και θα οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα. Σε θέματα επαγγελματικής και εργασιακής φύσης η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανωθούν εκ νέου τα πλάνα και οι βλέψεις.

Οι συντονισμένες και μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Σε θέματα αισθηματικής φύσης θετικές θα είναι οι εξελίξεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα, ίσως να γίνουν συζητήσεις σχετικά με το θέμα της δέσμευσης.

Ο Ερμής στην Παρθένο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, θα υπάρχει δυνατότητα να τακτοποιηθούν υποθέσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο δημιούργησαν άγχος ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση, λύσεις θα βρεθούν σε υποθέσεις που είχανε μείνει άλυτες. Ολοκληρώνονται εργασιακές υποχρεώσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για τακτοποίηση και άμεση διεκπεραίωση. Στις συζητήσεις οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, φεύγει ο εγωισμός και η εναντίωση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφωνίες.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ζυγό, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθητοποίηση, διαίσθηση, διπλωματία. Έμφαση θα δοθεί στις κοινωνικές φιλικές και οικογενειακές επαφές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναναστροφές και κοινωνική δικτύωση.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook