Ζώδια Σήμερα 18 Σεπτεμβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 18 Σεπτεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό – Μεθοδικές προσεγγίσεις

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό, τα χαρακτηριστικά θα είναι στρατηγικός τρόπος σκέψης, διαίσθηση, καχυποψία, κτητικότητα. Έκταση και βάθος θα έχει το συναίσθημα, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τη λογική και με τον αντικειμενικό τρόπο σκέψης. Σε ισορροπία θα πρέπει να βρίσκεται ο εσωτερικός κόσμος, αν υπάρξει ένταση και ανησυχία ενδεχομένως να προκύψουν εμμονές.

 

 

Στον αισθηματικό τομέα οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η απαιτητικότητα και η κτητικότητα, δεν αποκλείεται να προκύψουν σκηνές ζηλοτυπίας, ίσως να δοθεί έκταση στην αμφιβολία. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, ενδιαφέρουσες συναναστροφές θα προκύψουν.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ενδεχομένως κάποιες καταστάσεις να γίνουν ασφυκτικές, ανάγκη θα εκδηλωθεί για απεγκλωβισμό από την πίεση. Δεν αποκλείεται κάποιοι να πάρουν την απόφαση να τερματίσουν σχέση που τη θεωρούν τοξική ή καταπιεστική. Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, προσοχή στην αγανάκτηση και στην ανάγκη για άμεση αλλαγή. Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις, δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο οι σχέσεις και οι συνεργασίες.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ερμή εποικοδομητικό αποτέλεσμα θα έχουν οι συζητήσεις. Ώριμος θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα υπάρξει εσωτερική πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ανοίγματα θα υπάρξουν για βελτίωση.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook