Ζώδια Σήμερα 19 Σεπτεμβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 19 Σεπτεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Παραπλανητική διαίσθηση

Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι ωραιοποιήσεις και οι γρήγορες εξιδανικεύσεις. Στις συζητήσεις ενδεχομένως να παραποιήσουν οι έννοιες και τα μηνύματα, προσοχή στον τρόπο που θα εκφραστούν οι απόψεις και θα διατυπωθούν τα σχόλια. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για δεσμεύσεις, αποφάσεις και συμφωνίες, καλό θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν ενέργειες με μεγάλα χρηματικά ποσά, είτε αυτά έχουν να κάνουν με συναλλαγές και αγοροπωλησίες, είτε με ανάληψη ρίσκων. Παραπλανητική θα είναι η διαίσθηση, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι ρεαλιστικός και αντικειμενικός, το ένστικτο δεν θα είναι σωστός οδηγός.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία προσοχή στην απαιτητικότητα στην ανυπομονησία και στις σπασμωδικές αντιδράσεις. Στον επαγγελματικό χώρο καλό θα είναι να προστατευτούν οι εργασιακές σχέσεις, οι αντιπαραθέσεις και οι εξάρσεις ίσως να βάλουν σε κίνδυνο τις συνεργασίες. Ενδεχομένως να υπάρξουν ενδοιασμοί και μικρό εμπόδια, η αναποφασιστικότητα θα φέρει καθυστερήσεις.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη σε θέματα αισθηματικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα που θα προκύψουν κυρίως από ανασφάλειες και εσωτερικές φοβίες. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα, τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα και εντάσεις θα πρέπει να δώσουν χρόνο στα γεγονότα, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφισβήτηση και στην καχυποψία.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook