Η Καλαμαριά τιμά τον Χάρρυ Κλυνν με μια μεγάλη συναυλία

«Χάρρυ Κλυνν» και πάσης Ελλάδος

Τον άνθρωπο που έκανε γνωστή την Καλαμαριά μέσα από την καλλιτεχνική του δράση, τον αγαπημένο Χάρρυ Κλυνν, πρόκειται να τιμήσει ο Δήμος, δίνοντας το όνομά του στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η μετονομασία του γηπέδου σε «Βασίλης Τριανταφυλλίδης» (Χάρρυ Κλυνν) θα γίνει κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας των Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη με τίτλο «Ένα τραγούδι για τον καθένα…», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:30, με ελεύθερη είσοδο.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης: «Έφτασε η ώρα ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν να πάρει τη θέση που το αξίζει στην ιστορία της Καλαμαριάς. Ήταν ο άνθρωπος που μεταλαμπάδευσε την αγάπη του για την Καλαμαριά, τη θάλασσα και τον Απόλλωνα. Για μένα ήταν ο πολιτικός μου πατέρας».

Στο πλαίσιο του αφιερώματος στον Χάρρυ Κλυνν, θα πραγματοποιηθεί σε μεγάλη οθόνη η προβολή συνεντεύξεων που παραχώρησαν στον Θανάση Γιώγλου σπουδαίοι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Χάρρυ Κλυνν, καθώς και πλούσιο, οπτικοακουστικό υλικό με σπάνια ντοκουμέντα, από το ξεκίνημα της διαδρομής του μέχρι το τέλος.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο  Σάκης Τανιμανίδης.

02.afisa_tsaxouridis3.jpg

Ακολουθήστε μας στο Facebook