Ζώδια Σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη: Ανάγκη για άμεση δραστηριοποίηση

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη, σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν σε βελτίωση. Η μεθοδικότητα και η συγκέντρωση στους στόχους θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, όσο πιο συντονισμένες θα είναι οι επιδιώξεις τόσο πιο άμεση θα είναι η κατάληξη.

Σε κοινωνικό επίπεδο ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δικτύωση, ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, να κοινωνικοποιηθούν. Ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της δέσμευσης, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι πιέσεις.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο προσοχή στις εξάρσεις και στις αντιπαραθέσεις. Οι ανήσυχοι για ανεξάρτητοι χαρακτήρες ενδεχομένως να νιώσουν πίεση και αγανάκτηση, δύσκολο θα είναι να πλαισιωθούν σε καταστάσεις ρουτίνας ή σε συντηρητικές απόψεις. Ανάγκη τους θα είναι να βγουν από το κατεστημένο, ωστόσο ενδεχομένως να μη βρουν τις συνθήκες ευνοϊκές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα φέρνει αισιοδοξία και εσωτερική ανανέωση, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, θα γίνουν ευχάριστες επαφές. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, οι συζητήσεις που θα γίνουν θα είναι τονωτικές. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα θα βοηθήσει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης, θα υπάρξουν ανοίγματα για προσεγγίσεις και άμεσες επιδιώξεις.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook