Ζώδια Σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Ανανεωτικά συμβάντα

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία όψη που θα δώσει την ώθηση να δοθεί τέλος στις ψυχοφθόρες καταστάσεις, στις τοξικές σχέσεις και στις εξαρτήσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, εσωτερική δύναμη, αυτοπεποίθηση, θα υπάρχει διάθεση για προσεγγίσεις και επιδιώξεις.

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή, θα γίνουν ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα που θα αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα και θα διαφοροποιήσουν ριζικά συνθήκες που προκαλούν δυσανασχέτηση. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να αναθερμάνουν τα αισθήματά τους, δεν αποκλείεται να ακουστούν τολμηρές εξομολογήσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης για την ώρα καλό θα είναι να δοθεί χρόνος σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με συμφωνίες, δεσμεύσεις, συμβόλαια. Στις συζητήσεις ενδεχομένως τα λόγια να είναι κάπως μπερδεμένα ή αρνητικά, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι βιασύνες και οι εξάρσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Ανοίγματα θα εμφανιστούν για βελτίωση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέα εγχειρήματα, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός και η μεθοδικότητα.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook