Ζώδια Σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω: Επαγγελματικά ανοίγματα

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Αιγόκερω, έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα επαγγελματικά και εργασιακά. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην καριέρα, στην οικονομική εξέλιξη, με αμεσότητα θα αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και νέα εγχειρήματα. Μεθοδικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα υπάρξει δυνατότητα να τακτοποιηθούν οι ανοιχτοί χρηματικοί λογαριασμοί, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διακανονισμούς και συμφωνίες.

Προσοχή στο άγχος και στην εσωτερική πίεση, θα πρέπει να υπάρχει χαλαρότητα, το στρες ενδεχομένως να οδηγήσει σε παρορμητικές αντιδράσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν λύσεις σε θέματα που δημιουργούν αβεβαιότητα, από κοινού θα παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις που θα έχουν σχέση με την μελλοντική πορεία.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, σε θέματα αισθηματικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις αλλά και για νέες γνωριμίες. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, ελκυστικές, θα δοθεί ώθηση στις επαφές. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για αγοραπωλησίες, συμφωνίες και ταχτοποιήσεις ανοικτών λογαριασμών.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα είδος εσωτερικής και συναισθηματικής αναστάτωσης. Ενδεχομένως οι σκέψεις και οι επιθυμίες να είναι κάπως μπερδεμένες, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους ψυχικά συμπλέγματα και αδυναμίες. Ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι ωραιοποιήσεις και τα βιαστικά συμπεράσματα.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook