Ζώδια Σήμερα 23 Σεπτεμβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 23 Σεπτεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό: Ανάγκη για εσωτερική ισορροπία

Ο Ήλιος κάνει την εμφάνιση του στον Ζυγό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, διπλωματία, κοινωνικότητα. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για συντροφικότητα και αμοιβαιότητα, στα ζευγάρια ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, στόχος θα είναι η αρμονική συνύπαρξη, η ισορροπία και η συναισθηματική ασφάλεια.

Προσοχή στην αναποφασιστικότητα, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να πάρουν αποφάσεις, θα χρειαστούν χρόνο για να κατασταλάξουν και να προχωρήσουν σε οριστικές ενέργειες. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για κοινωνική δικτύωση. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα υπάρχει άνεση, δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες σχέσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο φέρνει επαγγελματικά ανοίγματα, αν αξιοποιηθούν με αμεσότητα το αποτέλεσμα θα είναι δημιουργικό. Τα χαρακτηριστικά θα είναι εσωτερική πειθαρχία, ώριμος τρόπος σκέψης, αυτοσυγκράτηση και αυτοέλεγχος. Βελτιώνονται οι σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές, οι προσεγγίσεις θα είναι σκεπτόμενες, φεύγει η αντίδραση και η ανάγκη για εναντίωση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς, δεν θα υπάρχει αδιαλλαξία. Σε θέματα αισθηματικής φύσης τα ξεκαθαρίσματα θα είναι ουσιαστικά θα καταφέρουν να διώξουν την αμφιβολία και την αβεβαιότητα.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook