Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Τα πλάνα Γιοβάνοβιτς και Αλμέιδα για το μεγάλο ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 21:00 στην αναμέτρηση που ρίχνει αυλαία στην 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Χουανκάρ να διεκδικεί θέση βασικού μαζί με τον Μλαντένοβιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας. Εκτός είναι ο Αϊτόρ λόγω ενοχλήσεων στο δάχτυλο του ποδιού του, αλλά και οι Βέρμπιτς, Βαγιαννίδης. Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψε ο Κλεϊνχέισλερ.

Αναλυτικά η αποστολή των «πράσινων»: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Αράο.

Τα προβλήματα τραυματισμών για τον Ματίας Αλμέιδα παραμένουν, αφού στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνονται οι Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί. Αντίθετα, στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού θα βρίσκεται ο Αλεξάντερ Κάλενς. Εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο Φαν Βέερτ. Τις περισσότερες πιθανότητες για τη θέση δίπλα στον Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας έχει ο Σιμάνσκι που ήταν εξαιρετικός στην Αγγλία, ωστόσο δεν αποκλείεται ο Κάλενς να μπει αμέσως στα βαθιά και να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Κάλενς, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο, Ζίνι.

Ακολουθήστε μας στο Facebook