Αρνήθηκαν σε μητέρα με τα δυο παιδιά της να μπουν στο πλοίο για Κρήτη, γιατί δεν είχε πιστοποιητικά ότι ήταν δικά της

Ταλαιπωρία για μητέρα με τα δύο παιδιά της, που επιχείρησαν να μπουν στο πλοίο της γραμμής και να επιστρέψουν από την Αθήνα στο σπίτι τους, στην Κρήτη. Η μητέρα και τα δύο παιδιά της, 5 και 8 ετών, βρέθηκαν στην πρωτεύουσα για μία δυσάρεστη οικογενειακή περίσταση, συγκεκριμένα μια κηδεία. Το βράδυ της Δευτέρας πήραν τον δρόμο του γυρισμού, που όμως δεν είχε ευχάριστη εξέλιξη.

Στην είσοδο του καραβιού δεν επέτρεψαν στην οικογένεια να ταξιδέψει, αφού το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που είχε μαζί της δεν αναγνωρίστηκε από τα λιμενικά όργανα ως χαρτί που αποδείκνυε πως τα παιδιά ήταν… δικά της. Το γεγονός ότι δεν είχαν μαζί τους ούτε διαβατήρια ούτε βιβλιάρια υγείας, αποτέλεσε εμπόδιο για την επιβίβασή τους στο πλοίο.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, στις διαμαρτυρίες της γυναίκας πως δεν της είχαν ζητήσει ανάλογα χαρτιά από το λιμεναρχείο Ηρακλείου, όταν ταξίδευε μια ημέρα νωρίτερα από την Κρήτη, οι λιμενικοί επικαλέστηκαν το γράμμα του νόμου κι έτσι τα δυο μικρά παιδιά και η μητέρα ζουν μια περιπέτεια που δεν την περίμεναν.

Ακολουθήστε μας στο Facebook