Κυψέλη: Εντοπίστηκε νεκρός ο 25χρονος αγνοούμενος

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου Ευάγγελου Πατέστα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 20 Σεπτεμβρίου από την περιοχή της Κυψέλης. Ο 25χρονος εντοπίστηκε νεκρός, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η περιπέτεια του Ευάγγελου Πατέστα έληξε με τραγικό τρόπο, γεμίζοντας θλίψη τους δικούς του ανθρώπους που τον αναζητούσαν. Σήμερα, 27/09/2023, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την τραγική κατάληξη του 25χρονου.

Ο νεαρός άνδρας είχε εξαφανιστεί στις 20/9/2023, από την περιοχή της Κυψέλης, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 26/09/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Ευάγγελου Πατέστα που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Facebook