Ζώδια Σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία – Ανοίγματα για ξεκαθαρίσματα και ουσιαστικές λύσεις

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, ευαισθησία, κατανόηση και αποδοχή. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασύνδεση και συμφιλίωση. Βελτιώνονται οι σχέσεις, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, οι εξομολογήσεις και τα αποκαλυπτικά λόγια θα δώσουν μία πιο ουσιαστική ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.

Έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα, κάποιοι χαρακτήρες θα καταφέρουν να βγάλουν στην επιφάνεια την καλλιτεχνική πλευρά της προσωπικότητάς τους. Στον αισθηματικό τομέα στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες οι συναναστροφές θα είναι θερμές ίσως και κάπως ρομαντικές. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, να συνεννοηθούν, να μιλήσουν ανοιχτά για θέματα που δημιουργούν άγχος και αβεβαιότητα.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, διαίσθηση, ευρηματικότητα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για προσεγγίσεις, διεκπεραιώσεις, συμφωνίες. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν να διορθωθούν λάθη και αστοχίες που έγιναν κατά τις προηγούμενες μέρες, βελτιώνονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής έντασης, στις συζητήσεις απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση. Δεν αποκλείεται να βγουν απωθημένα, ωστόσο αν οι διαθέσεις είναι συγκαταβατικές θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και θετική αλλαγή. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες εξάρσεις, οι αντιδράσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook