Ζώδια Σήμερα 16 Οκτωβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 16 Οκτωβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη – Ευχάριστες επαφές, αισθηματικής φύσης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, έντονη θα είναι η διαίσθηση θα είναι σωστός οδηγός στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Έκταση και βάθος θα έχει το συναίσθημα, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί και με τη λογική. Προσοχή στην καχυποψία και στην μυστικοπάθεια, οι κλειστοί χαρακτήρες θα πρέπει να κάνουν την προσπάθεια να εκδηλωθούν αποφεύγοντας την απομόνωση και την εσωστρέφεια.

Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές και γνωριμίες, ελκυστικές θα είναι οι προσεγγίσεις, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις. Ανοίγματα θα προκύψουν και στον οικονομικό τομέα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να εκδηλωθούν τα συναισθήματα, στις προσεγγίσεις θα υπάρξει θετική ανταπόκριση. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να έρθουν συναισθηματικά πιο κοντά, να μιλήσουν για τα επίμαχα ζητήματα και να δώσουν ουσιαστικές λύσεις. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναναστροφές και νέες γνωριμίες.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση και η απαιτητικότητα. Οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, προσοχή στην ανυπομονησία, στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν ρίσκα καλό θα είναι να υπολογιστούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook