Ζώδια Σήμερα 2 Νοεμβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 02 Νοεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο – Δημιουργικά ανοίγματα για θετική εξέλιξη

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, ανοίγματα θα υπάρξουν για φιλικές συναντήσεις, για οικογενειακές επαφές, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο σπίτι, στην οικογένεια, στις φιλικές σχέσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή και η καθυστέρηση, θα υπάρχει δυνατότητα να τακτοποιηθούν οι υποθέσεις που αγχώνουν και δημιουργούν ανασφάλεια.

Οι αγχωτικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις αρνητικές σκέψεις, αν συντονίσουν τις ενέργειές τους θα καταφέρουν να βάλουν σε τάξη ζητήματα που τους δημιουργούν στρες και αβεβαιότητα. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα έχουν την προοπτική να προχωρήσουν σταθερά καταλήγοντας σε σχέση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο για τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, φέρνει επαγγελματικά ανοίγματα που θα δώσουν ώθηση για προσεγγίσεις και άμεσες επιδιώξεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, αυτοσυγκράτηση, εσωτερική πειθαρχία. Θετικός και συγκροτημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι προσδοκίες θα είναι εφικτές, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Φεύγουν τα εμπόδια σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για τακτοποίηση ανοικτών λογαριασμών.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, εργασιακές, φιλικές, ευχάριστες θα είναι οι συναναστροφές που θα προκύψουν, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες και για κοινωνική δικτύωση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia