Ζώδια Σήμερα 4 Νοεμβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 04 Νοεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία – Κίνδυνος για υπερβολές και για παρορμητικές ενέργειες

Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία, είναι μία όψη που από τη μία πλευρά θα τονώσει την αισιοδοξία και την ζωτικότητα, θα δώσει την ώθηση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο από την άλλη πλευρά, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, ίσως κάποιοι να υπερεκτιμήσουν τις ικανότητές τους και να οδηγηθούν σε ανέφικτες προσδοκίες.

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή, οι προσεγγίσεις και οι επιδιώξεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες. Όσο πιο συντονισμένες και ώριμες είναι οι ενέργειες, τόσο πιο ανοιχτή θα είναι η προοπτική για θετικό αποτέλεσμα. Θα υπάρξουν ανοίγματα για να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο ορθολογισμός και η ωριμότητα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη τον Ερμή και τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, θα δώσει την ώθηση για δυναμικές ενέργειες. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, οι διαθέσεις θα είναι τολμηρές, στις συζητήσεις θα ακουστούν αλήθειες και εξομολογήσεις που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις. Θα υπάρξει δυνατότητα για ξεκαθαρίσματα, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, φεύγει η αμφιβολία και η ανασφάλεια.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό θετικές εξελίξεις θα προκύψουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, ελκυστικές θα είναι οι προσεγγίσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, τολμηρή διάθεση, απελευθερωμένες ενέργειες, θα προκύψουν ανοίγματα για φλερτ, γνωριμίες, αλλά και επανασυνδέσεις.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook