Τρομακτικό συμβάν στην Εύβοια: 25χρονος εναντίον 20χρονου με μαχαίρι – Του είπε «πού πας εσύ;» και του επιτέθηκε

Τον τρόμο σκόρπισε στο κέντρο της πόλης του Αλιβερίου στην Εύβοια το απόγευμα του Σαββάτου 18, Νοεμβρίου νεαρός 25 ετών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών από τον πεζόδρομο του Αλιβερίου στο evima.gr, ο εικοσιπεντάχρονος επιτέθηκε σε αγόρι 20 ετών το οποίο περνούσε από τον πεζόδρομο και του έβγαλε μαχαίρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εικοσάχρονος περνούσε από τον πεζόδρομο Αλιβερίου και ο εικοσιπεντάχρονος τον ρώτησε με επιτακτικό ύφος «που πας εσύ» με αποτέλεσμα εικοσάχρονος να του απαντήσει «τι σε ενδιαφέρει εσένα που πηγαίνω εγώ».

Αυτό στάθηκε αφορμή ο εικοσιπεντάχρονος να του επιτεθεί και να αρχίζει να τον χτυπά με μπουνιές. Περαστικοί φώναζαν βοήθεια καθώς και ένας ηλικιωμένος ο οποίος έβγαζε χρήματα από το ATM τράπεζας.

Ο εικοσάχρονος προκειμένου να αμυνθεί τράβηξε και έσκισε την μπλούζα του εικοσιπεντάχρονου και την στιγμή εκείνη τον είδε να βγάζει από την τσέπη του ένα μαχαίρι για να του επιτεθεί.

Ο εικοσάχρονος κατάφερε να φύγει τρέχοντας. Άμεσα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και σύμφωνα με πληροφορίες ο εικοσιπεντάχρονος εντοπίστηκε πριν από λίγο στην Χαλκίδα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook