Κολωνός: Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες για την εκπόρνευση ανήλικων μαθητριών

Σε ακόμα δύο συλλήψεις για το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό προχώρησε η αστυνομία, αυξάνοντας συνολικά σε πέντε τον αριθμό των συλληφθέντων για την υπόθεση.

Η 17χρονη ανέφερε πως εκδιδόταν μόνη της έναντι 150 ευρώ και τα χρήματα τα κρατούσε κείνη, ενώ η Λορένα πως δήλωσε η 17χρονοη δεν είχε καμία σχέση με αυτά.

Μετά από λίγες ώρες η 17χρονη ανασκεύασε αυτά που είχε πει λέγοντας ότι την απειλούσαν να την πίεζαν να πάρει πάνω της την ευθύνη για το κύκλωμα διαφορετικά θα είχε συνέπειες εκείνη και η οικογένεια της.

Η 17χρονη ανέφερε πως η Λορένα εξέδιδε ακόμα και παιδιά 14 ετών. Η μητέρα της Λορένας τόνισε πως η κόρη της δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και ότι έκανε 2 δουλειές για να ζήσει το παιδί της, ενώ τις κατηγορίες αρνείται και ο 33χρονος «φωτογράφος» ο οποίος φέρεται να φωτογράφιζε τα κορίτσια με εσώρουχα και σε προκλητικές πόζες. Ανέφερε μάλιστα ότι τις πόζες, τις έκαναν μόνες τους τα κορίτσια.

Η Λορένα προσέγγισε την 15χρονη λέγοντάς της να πάει στην επιχείρηση με βλεφαρίδες που είχε και μετά την πίεζε να πάει να δουλέψει σε μπαρ στο Περιστέρι.