Σοκ στο Κερατσίνι: Παππούς της ανήλικης ο 78χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της

Φρίκη προκαλούν οι νέες πληροφορίες για τον 78χρονο στο Κερατσίνι που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.

Πρόκειται για τον παππού της ανήλικης, ο οποίος την υπέβαλλε σε έναν εφιάλτη δίχως τέλος μέσα στην σπίτι του στο Κερατσίνι και ενώ βρισκόταν σε άλλο χώρο της οικίας τόσο η μητέρα του κοριτσιού, όσο και η γιαγιά της.

Σύμφωνα με την αστυνομία σε ανεξακρίβωτες ημερομηνίες του χρονικού διαστήματος από τις αρχές του έτους 2017 έως τα τέλη του έτους 2019, ενεργώντας με πρόθεση, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, με χρήση σωματικής βίας και κατανικώντας την αντίσταση του θύματος με τις υπέρτερες σωματικές δυνάμεις, εξανάγκαζε την ανήλικη εγγονή του σε ανοχή γενετήσιων πράξεων.

Ειδικότερα εντός της οικίας του στο Κερατσίνι, επωφελούμενος από το γεγονός ότι ήταν μόνος με την ανήλικη εγγονή του σε χρόνο κατά τον οποίο η μητέρα της βρισκόταν σε άλλο χώρο του σπιτιού με τη μητέρα της και σύζυγο του – γιαγιά της ανήλικης – και χρησιμοποιώντας τις υπέρτερες σωματικές δυνάμεις ώστε να την ακινητοποιήσει, με τρόπο που να μην μπορεί να διαφύγει, εξανάγκαζε στην εγγονή του σε ανοχή γενετήσιων πράξεων.

Ξεκίνησε να προβαίνει στις πράξεις αυτές με την ανήλικη να βρίσκεται στην ηλικία των 9 ετών ιδίως κατά τις επισκέψεις στην οικία στο Κερατσίνι, την πρώτη δε φορά που κάθισαν μαζί στον καναπέ σαλονιού παρακολουθώντας μία ταινία άρχισε να την αγγίζει στα γεννητικά της όργανα ρωτώντας την συνεχώς εάν της αρέσει.

Ακολουθήστε μας στο Facebook