Κολωνός: Η τελευταία πράξη – Στην τελική ευθεία η δίκη για τη φρικτή κακοποίηση της 12χρονης

Με την ολοκλήρωση των απολογιών των κατηγορουμένων για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, η δίκη μπαίνει στην τελική ευθεία της.

Από τους 26 που κάθονται στο εδώλιο, τα κεντρικά πρόσωπα της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης είναι η 37χρονη μητέρα της μικρής, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας και της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς και ο Ηλίας Μίχος, που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης και για διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος του παιδιού.

Η διαδικασία εισέρχεται στο τελικό στάδιο, καθώς την προσεχή Τετάρτη, αναμένεται η αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας και η πρότασή τους για την ενοχή τους ή μη.

Αν και αρχικά, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της Real News, φαινόταν να «απειλείται» το 18μηνο της προσωρινής κράτησης στις αρχές Απριλίου, τελικά η δίκη που ξεκίνησε κεκλεισμένων των θυρών για την προστασία της ανήλικης στις 8 Ιουανουρίου «έτρεξε» με γοργούς ρυθμούς και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ενώ η υπόθεση βαίνει προς το τέλος της , εκκρεμεί ακόμα μια δικογραφία για τα όσα βίωνε το 12χρονο παιδί με εννέα συνολικά κατηγορούμενους. Αυτή η δικοργαφία βρίσκεται εδώ και έναν χρόνο στην ανάκριση, με δικαστικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, να αναφέρουν πως και μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων προέκυπταν νέα στοιχεία.

Ακολουθήστε μας στο Facebook