Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 10 Μαρτίου: Ιχθύες, αναζητήστε το «κλειδί» για να είστε χαρούμενοι

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 10 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Κλείσε την πόρτα, Κριέ. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ενεργοποιεί τον ηλιακό οίκο που έχει να κάνει με… τερματισμούς. Ήρθε η ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου πράγματα του παρελθόντος και να τα αντικαταστήσεις με πιο ζωηρές και πνευματικές δραστηριότητες. Μπορείς να προσφέρεις εθελοντική εργασία σε έναν φιλανθρωπικό  οργανισμό. Αυτή την εβδομάδα, μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα ρουτίνα γυμναστικής ή να κάνεις διαλογισμό τα πρωινά. Επίσης μπορείς να γράψεις τις σκέψεις σου σε ημερολόγιο.

Ταύρος

Μην κολλάς στα ίδια, Ταύρε! Πάντα υπάρχει χρόνος για να έρθεις σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ενεργοποιεί τον ηλιακό οίκο των ιδιαίτερων φιλιών σου. Μπορείς να πας σε κάποιο πάρτι ή σε εκδηλώσεις ή φιλανθρωπικές δράσεις που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σου. Ο εθελοντισμός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μπεις σε έναν νέο κοινωνικό κύκλο. Ό,τι κι αν κάνεις, μην μείνεις στάσιμος, αλλά φρόντισε να είσαι φιλικός/ή.

Δίδυμοι

Ονειρέψου κάτι σπουδαίο, Δίδυμε. Ίσως να πιστεύεις ότι οι επιθυμίες σου είναι άπιαστο όνειρο, αλλά όλα τα όνειρα ξεκινούν από το μυαλό. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ενεργοποιεί τον ηλιακό οίκο της καριέρας σου. Ήρθε η στιγμή να θέσεις έναν στόχο τόσο υψηλό που να σου φαίνεται σχεδόν γελοία η κατάκτησή του. Έπειτα, πίστεψε στον εαυτό σου. Μία νέα Σελήνη είναι περίοδος για να θέτεις στόχους, οπότε είναι καλό να θέσεις έναν και να τα δώσεις όλα. Φαντάσου το ως κάτι εφικτό! Πίστεψε στον εαυτό σου.

Καρκίνος

Ενεργοποίησε την εσωτερική σου δύναμη, Καρκίνε. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ενεργοποιεί τον ηλιακό οίκο της ανώτερης μάθησης. Θυμήσου, υπάρχουν άνθρωποι με διανοητική ευφυΐα και υπάρχει και μια νοημοσύνη που πηγάζει από το πνεύμα. Ζήτησε σοφία από το σύμπαν. Αναζήτησέ την σε όλα όσα κάνεις. Μην αρκεστείς σε αυτά που διαβάζεις ή ακούς. Πήγαινε στον πυρήνα του εαυτού σου και να ξέρεις πως μπορείς να βρεις όλες τις απαντήσεις που επιθυμείς μέσα στην καρδιά σου.

Λέων

Ενώ τα χρήματα μπορεί να μην φυτρώνουν στα δέντρα, οι ευκαιρίες μπορούν να έρθουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ενεργοποιεί τον ηλιακό οίκο των κοινών πόρων σου, και αυτή είναι μια πνευματική ενέργεια γύρω από τις επιθυμίες σου. Αν χρειάζεσαι κάτι – χρήματα, δουλειά ή μια ευκαιρία – ζήτα το. Εκδήλωσε αυτό που επιθυμείς. Μπορείς να το αποκαλέσεις Νόμο της Έλξης ή σύνδρομο του τυχερού. Όπως και να το ονομάσεις, δράσε με βάση την πίστη σου.

Παρθένος

Μερικές υποσχέσεις που δίνεις στον εαυτό σου ή στους άλλους είναι πνευματικής φύσεως, και αν επιθυμείς να κάνεις κάτι που δεν έχεις ξαναπροσπαθήσει ποτέ, όπως διαλειμματική νηστεία ή ίσως να αγαπήσεις κάποιον άνευ όρων, αυτή η απόφαση απαιτεί να απελευθερώσεις μέρος της θέλησής σου σε μια ανώτερη πηγή ενέργειας. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ενεργοποιεί τον ηλιακό οίκο των δεσμεύσεων σου, ο οποίος φέρνει θετική ενέργεια στον δρόμο σου, αλλά θα θελήσεις επίσης να λάβεις υποστήριξη από άλλους. Ίσως να εγγραφείς σε κάποιο μάθημα ή να ενταχθείς σε μια ομάδα στο Facebook. Ακολούθησε άτομα που σε εμπνέουν. Αναζήτησε αυτό που χρειάζεσαι για να σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου.

Ζυγός

Μια μικρή προσθήκη στην καθημερινή σου ζωή που ταιριάζει με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες είναι μια ρουτίνα προσευχής και ευγνωμοσύνης. Η Νέα Σελήνη φέρνει φουλ ενέργεια στον έκτο οίκο σου, μια ενέργεια που σε προσκαλεί να εξερευνήσεις πως το να ζεις τη στιγμή μπορεί να σε ενδυναμώσει. Ένα μικρό ευχαριστώ πριν από το φαγητό ή μία ένδειξη εκτίμησης για τη φύση, το σπίτι σου ή τη ζωή σου μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έχεις 30 ημέρες μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, οπότε σκέψου να εντάξεις μια τέτοια πνευματική πρακτική στην καθημερινότητά σου.

Σκορπιός

Η τέχνη μπορεί να αποτελέσει άσκηση του πνεύματος, και αν θες να εκφραστείς μέσα από τη ζωγραφική, τη μουσική ή το χορό, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ενεργοποιεί τον ηλιακό οίκο της δημιουργικότητάς σου, οπότε εκμεταλλεύσου αυτή την όμορφη ενέργεια. Βάλε λίγη μουσική, κάνε διαλογισμό  ή ένα ζεστό μπάνιο κάτω από το φως του φεγγαριού. Εστίασε στον εσωτερικό σου κόσμο και ξανασυνδέσου με τον αληθινό εαυτό σου.

Τοξότης

Ξέρεις πότε κάποιος είναι σημαντικός στη ζωή σου γιατί υπάρχει κάτι που πρέπει να πετύχετε μαζί σαν ομάδα. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες να ενεργοποιεί τον ηλιακό οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, μπορεί να νιώσεις αυτόν τον πνευματικό σκοπό πιο καθαρά. Δώσε προσοχή στα μικρά πράγματα, σαν σημάδια ή συμπτώσεις, όπως επαναλαμβανόμενοι αριθμοί, πράγματα που τα ακούς την ώρα που τα σκεφτόσουν, ή ομοιότητες σε σχέδια.

Αιγόκερως

Η ψυχική σας ενέργεια ενισχύεται κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες. Αυτό το Σαββατοκύριακο, το φεγγάρι ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο της επικοινωνίας, ο οποίος μπορεί να περιλαμβάνει τη λήψη έξυπνων μηνυμάτων. Μπορεί να έχετε νιώσει κάποια σύγχυση αυτόν τον μήνα, αλλά μερικά πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο ξεκάθαρα για εσάς. Σχεδιάστε να κάνετε πράγματα που ενισχύουν τη διαίσθησή σας. Να είστε πιο συντονισμένοι με το περιβάλλον σας. Ξεκουραστείτε και μείνετε προσγειωμένοι.

Υδροχόος

Πιστεύεις ότι έχασες την επαφή σου με τα οικονομικά επειδή εστιάζεις πολύ στην πνευματικότητα; Ίσως να υπάρχει και μία άλλη οπτική γωνία!  Αν νιώθετε ότι είστε περισσότερο σε επαφή με το… σύμπαν και δεν προσελκύετε οικονομικές ευκαιρίες, ήρθε η ώρα να αλλάξετε ταχύτητα και να θέσετε εκ νέου τις προτεραιότητές σας. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο των οικονομικών. Οπότε , είναι καλή στιγμή να “αναπροσαρμόσεις” την ενέργειά σου και να αρχίσεις να προσελκύεις το χρήμα.

Ιχθύες

Η χαρά είναι πάντα σημαντική και αυτή την εβδομάδα είναι το κλειδί για να φτάσεις στην καλύτερη σου εκδοχή. Η νέα σελήνη στους Ιχθύες ενεργοποιεί τον ηλιακό οίκο της προσωπικής σου ανάπτυξης, και συναισθήματα όπως η ευτυχία, η χαρά και η πληρότητα σε οδηγούν προς τους στόχους σου. Αν νιώθεις μπερδεμένος για την κατεύθυνση που πρέπει να πάρει η ζωή σου, προσπάθησε να επικεντρωθείς σε πράγματα που πραγματικά σε ευχαριστούν και να περιορίσεις τις δραστηριότητες που δεν σου προσφέρουν χαρά.

Ακολουθήστε μας στο Facebook