Ουκρανία: Νεκροί και τραυματίες από το χτύπημα στο Κριβί Ριχ – Ανάμεσά τους παιδιά

Τραγικός είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από το χτύπημα στο Κριβί Ριχ στον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται.

Το βράδυ της 12ης Μαρτίου, η περιοχή βομβαρδίστηκε με αποτέλεσμα δύο πολυώροφα κτήρια, ένα πενταώροφο και ένα εννέα ορόφων να τυλιχτούν στις φλόγες.

Αναλυτικότερα, τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 38 τραυματίστηκαν κατά τη ρωσική πυραυλική επίθεση που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην πόλη Κριβί Ριχ, στην περιφέρεια Ντιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές.

«Τρεις νεκροί και 38 τραυματίες. Υπάρχουν τραυματισμένα παιδιά», αναφέρει ο ουκρανός υπουργός Εσωτερικών Ίχορ Κλιμένκο σε ανάρτησή του στο Telegram.

«Δύο κτίρια χτυπήθηκαν, ένα πενταώροφο και ένα εννιαώροφο», διευκρίνισε ο περιφερειάρχης Σερχίι Λισάκ. Μεταξύ των τραυματιών περιλαμβάνονται τουλάχιστον επτά παιδιά.

Η πόλη Κριβί Ριχ είναι η γενέτειρα του Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας διαβεβαίωσε ότι η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στα ερείπια των κτιρίων που επλήγησαν θα συνεχιστεί για όσο διάστημα χρειαστεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε μας στο Facebook