Ρέθυμνο: Τρεις στην φυλακή για την υπόθεση της 15χρονης

Μετά από μια εκτενή πολύωρη διαδικασία το δρόμο για τη φυλακή πήρε και ο τρίτος άνδρας από την Ρουμανία που εμπλέκεται στην υπόθεση της 15χρονης από τη Βουλγαρία.

Έτσι, ο πατριός της ανήλικης κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, παρά τις αρνήσεις και τις διαβεβαιώσεις του ότι ποτέ δεν είχε σεξουαλική σχέση με την 15χρονη, την οποία θεωρούσε παραπάνω από κόρη του.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο 44χρονος Ρουμάνος που προφυλακίστηκε εμφανίστηκε μετανιωμένος ζητώντας συγγνώμη, αν και προηγουμένως είχε ομολογήσει τέσσερις ερωτικές επαφές με την ανήλικη. Ωστόσο, υποστηρίζει ότι ο χρόνος αυτών των συναντήσεων δεν ταυτίζεται με το διάστημα της σύλληψης του νεογέννητου παιδιού.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος έχει συμφωνήσει να δώσει δείγμα γενετικού υλικού προκειμένου να διαπιστωθεί η πατρότητά του.

Προφυλακιστέος έχει κριθεί επίσης και ένας 47χρονος Ρουμάνου, ο οποίος παραδέχτηκε τις συναντήσεις με την ανήλικη και ζήτησε συγγνώμη. Αν αποδειχθεί ότι είναι ο πατέρας του παιδιού, υπόσχεται να το αναγνωρίσει.

Το χρονικό της υπόθεσης
Όλα αποκαλύφθηκαν στις αρχές Μαρτίου όταν η 15χρονη φτάνει με τη μητέρα της στο νοσοκομείο Ρεθύμνου σε προχωρημένη κύηση.

Νωρίτερα, είχε επισκεφτεί έναν ιδιώτη γυναικολόγο καθώς είχε προβλήματα με την έμμηνο ρήση της, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι είναι έγκυος. Εκεί ο γυναικολόγος της ανέφερε πως βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και την συμβούλεψε να πάει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Στις αρχές Μαρτίου η 15χρονη φέρνει στον κόσμο ένα υγιές κοριτσάκι με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως δεν ήταν γνωστό ποιος είναι ο πατέρας.

Άμεσα οι γιατροί και η διοίκηση του νοσοκομείου ενημερώνουν την αστυνομία η οποία ξεκινά τις έρευνες ενώ την 15χρονη αρχίζει να παρακολουθεί και ψυχίατρος.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης και των καταθέσεων που έλαβαν οι αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν πως η ανήλικη από την ηλικία των 13 χρονών είναι θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Όπως διαπιστώθηκε ο πιθανολογούμενος πατέρας, ο σύντροφος της μητέρας της αλλά και ένα λατζέρης είχαν σεξουαλικές επαφές μαζί της.

Μάλιστα, πριν εννέα μήνες φαίνεται πως είχε σεξουαλικές επαφές με τον 48χρονο.

Ακολουθήστε μας στο Facebook