Ζώδια Σήμερα 3 Απριλίου 2024, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 03 Απριλίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο – Κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Υδροχόο, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, δεν θα λείψουν οι ενέργειες προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές και στη συλλογική δράση, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα ακουστούν καινούργιες ιδέες. Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα φέρνει άνοιγμα για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, βελτιώνονται οι σχέσεις, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν αβεβαιότητα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και σύνοδο με τον Πλούτωνα, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους αποκαλύψεις που να δημιουργήσουν άγχος. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν κρυμμένα μυστικά ή συγκαλυμμένες σχέσεις, τα συμβάντα ενδεχομένως να αλλάξουν τις επιθυμίες και τις βλέψεις. Στις συζητήσεις προσοχή στις εντάσεις, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλιώσεις, θα διορθωθούν λάθη και θα βελτιωθούν οι σχέσεις. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει έμπνευση και φαντασία.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook