Το ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης οδηγείται ξανά σε φόνο – Όλες οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Εξελίξεις που σοκάρουν και μεγάλες ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο».

Οι απειλές της Ευγενίας πυροδοτούν τα πιο βίαια ένστικτα του Ιπποκράτη και τον οδηγούν σε έναν ακόμα φόνο. Η Μαρία πυροβολεί τον Δημήτρη. Η μέρα της δίκης πλησιάζει.

Όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 3 έως την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 22:50: 

Επεισόδιο 102 (Δευτέρα 3 Ιουνίου):

Μετά τις απειλές της Ευγενίας, ο Ιπποκράτης νιώθει τον κλοιό γύρω του να στενεύει και ζητάει τη βοήθεια της Δήμητρας. Εκείνη του αποκαλύπτει πως το ημερολόγιο της Κλαίρης δεν γράφει τίποτα για τον περιβόητο εραστή και ο Ιπποκράτης καταλαβαίνει το σχέδιο της Ευγενίας. Τα νέα για τον θάνατο του Βλάσση φτάνουν στην Αθήνα αλλά ο Μάκης δεν μπορεί να ειδοποιηθεί, αφού βρίσκεται στο πλοίο για την Κρήτη.

Η μοίρα τού επιφυλάσσει να μάθει για τον θάνατο του πατέρα του με τον πιο άσχημο τρόπο. Η Λίνα είναι αποφασισμένη να τρέξει κοντά του ακόμα κι αν ο Μάκης δεν τη θέλει εκεί. Ο Δημοσθένης ψάχνει κάποιον μάρτυρα να καταθέσει υπέρ του Μιχάλη και ανακαλύπτει πως υπάρχει μια τελευταία ελπίδα. Ο Ιπποκράτης ζητάει συνάντηση από την Ευγενία και η σύγκρουση μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη. Οι απειλές της Ευγενίας πυροδοτούν τα πιο βίαια ένστικτα του Ιπποκράτη. Έχει σκοτώσει μία φορά και πλέον δεν διστάζει να το κάνει και δεύτερη.

  

 Επεισόδιο 103 (Τρίτη 4 Ιουνίου):

Ο Ιπποκράτης συνειδητοποιεί έντρομος το έγκλημά του. Προσπαθεί να εξαφανίσει το πτώμα της Ευγενίας, αλλά είναι πιο απρόσεχτος από όσο πιστεύει. Η Μαρία, ο Μάκης και η Θοδώρα λένε το τελευταίο αντίο στον Βλάσση. Η Στέλλα και ο Βασίλης παρακολουθούν έκπληκτοι τον Δημοσθένη να εξαπολύει εναντίον τους μία μανιασμένη επίθεση για τη σχέση τους. Η Ειρήνη και ο Πέτρος προσπαθούν απεγνωσμένα να επικοινωνήσουν με την Ευγενία αλλά δεν τη βρίσκουν πουθενά.

Ο Μάκης θέλει να μείνει μόνιμα στην Κρήτη για να βοηθήσει οικονομικά τη μητέρα του και την αδελφή του. Η Μαρία μαθαίνει ότι ο Δημήτρης πλήρωσε για την κηδεία του Βλάσση και πηγαίνει οργισμένη να τον αντιμετωπίσει. Όταν ο Δημήτρης της λέει ότι σκοπεύει να αποκαλύψει στη Θοδώρα ότι είναι ο πατέρας της, εκείνη χάνει τον έλεγχο. Η Μαρία σημαδεύει τον Γιαννακάκη με το όπλο.

Επεισόδιο 104 (Τετάρτη 5 Ιουνίου)

Ο Δημήτρης χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Ο Μάκης σπεύδει να βρεθεί στο πλευρό της Λίνας αλλά βλέπει ότι εκεί βρίσκεται ήδη ο Όθωνας. Η Πολυξένη μαθαίνει το τελευταίο μυστικό του Δημήτρη. Η μέρα της δίκης πλησιάζει και ο Δημοσθένης μαζεύει όσους μάρτυρες του έχουν απομείνει, προσπαθώντας να μάθει τα σκοτεινά μυστικά τους που μπορεί να σταθούν εμπόδια στη δικαίωσή τους. Η Αστυνομία ρωτάει τον Ιπποκράτη για την εξαφάνιση της Ευγενίας αλλά αυτός προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του.

Η Ειρήνη βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Να καταθέσει αυτά που της λέει ο Ιπποκράτης στη δίκη ή να του πάει κόντρα; Ξέρει πολύ καλά ότι αν δεν καταθέσει εκείνη υπέρ του Μιχάλη, πρέπει να το κάνει ο Πέτρος. Μια μέρα πριν από τη δίκη, όμως, ο Παντελίδης γκρεμίζει την τελευταία ελπίδα του Μιχάλη. Την ίδια ώρα στην Κρήτη, ο Δημήτρης συνέρχεται και αποκαλύπτει στη Λίνα τον άνθρωπο που τον πυροβόλησε.

Ακολουθήστε μας στο Facebook