Πότε τελειώνουν οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές – Ποιο είναι το μέλλον τους

Μία ακόμη τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της! Μία σεζόν σκληρή, ανταγωνιστική, με πολλές δόσεις αυτοαναφορικότητας και μικρές δόσεις… υψηλής τηλεθέασης! Η πρωινή ζώνη ήταν από τα «κεφάλαια» του προγραμματισμού που απασχόλησε, με τους τηλεαστέρες και τα πάνελ τους να δίνουν ρεσιτάλ στη μάχη των αποκλειστικών θεμάτων, αλλά και σε καβγάδες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα ψυχαγωγικά πρωινά θα αποχαιρετίσουν στις 5 Ιουλίου. Κάποιοι παρουσιαστές θα πάνε ήρεμοι διακοπές… κάποιοι όμως θα βρίσκονται σε ανάμενα κάρβουνα.

Από τους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μεγάλη κερδισμένη για μία ακόμη χρονιά, το «Happy Day» θα συνεχιστεί αλώβητο με σταθερούς συνεργάτες και ίδια φιλοσοφία που τούς έχει φέρει στην κορυφή εδώ και δέκα χρόνια. Στην ίδια μοίρα βρίσκονται και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου. Το «Breakfast@STAR» ανανεώνει το ραντεβού του για τη νέα σεζόν, με το μότο «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» να αποδεικνύεται σοφό στην περίπτωσή τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1, το «Πρωινό» συνεχίζει όμως δεν θα απουσιάσουν οι τονωτικές ενέσεις και οι μικρές αλλαγές στο team. Ο δημοσιογράφος δεν είναι μόνο αυστηρός κριτής των άλλων, αλλά και του εαυτού του, συνεπώς πάντα θέλει το καλύτερο και το κάτι παραπάνω.

Πολλές αλλαγές θα δούμε στη συχνότητα του ALPHA, στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά από μία δύσκολη χρονιά, με πολλές εντάσεις που εξαλείφθηκαν μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου, θα συζητήσει με την παραγωγή για σημαντικές τροποποιήσεις στην σκαλέτα αλλά και στο team που την πλαισιώνει.

Στο MEGA, η κατάσταση ακόμη είναι ρευστή. Η Φαίη Σκορδά μπορεί να έχει προβεί σε προφορική συμφωνία, όμως ακόμη δεν έχει υπογράψει ούτε έχουν ανάψει οι μηχανές για τη στελέχωση της ομάδας και τη διαμόρφωση του πρωινού. Έτσι, σε μία ταραχώδη περίοδο, ας περιμένουμε τις ανακοινώσεις και τα υπόλοιπα ακολουθούν. Η άφιξη της ξανθιάς παρουσιάστριας στο κανάλι της Συγγρού… στέλνει τη Δανάη Μπάρκα στη μεσημεριανή αρένα με μία νέα εκπομπή.

Όσον αφορά στον ΣΚΑΪ και το OPEN; Είναι πλέον δεδομένο ότι το κανάλι του Φαλήρου θα στραφεί στην ενημέρωση ενώ στον σταθμό της Παιανίας ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οι επίσημες συζητήσεις. Η Ελένη Τσολάκη, έστω και στην εκπνοή της χρονιάς, ανεβαίνει σε ποσοστά και σίγουρα τής αξίζει καθώς στάθηκε με το κεφάλι ψηλά.

Ακολουθήστε μας στο Facebook