12 χρόνια άφαντος: O Πάνος Μιχαλόπουλος στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του στο κέντρο της Αθήνας (pic)

Ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς των τελευταίων 40 χρόνων, που άφησε ανεξίτηλο το πέρασμά του στο σινεμά, τη βιντεοταινία, το θέατρο και την τηλεόραση, είναι ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Παράλληλα υπήρξε είδωλο για πολλές γενιές γυναικών καθώς ήταν και παραμένει ένας από τους ομορφότερους Έλληνες.

Το 2008 αποφάσισε να αποχωρήσει από τον χώρο του θεάματος και να αποσυρθεί στην Καλαμάτα όπου ξεκίνησε να ασχολείται με αγροτικές εργασίες στα κτήματά του. Πέρασαν δώδεκα χρόνια από την τελευταία επίσημη εμφάνισή του μέχρι τη χθεσινή ημέρα στην οποία ο αγαπημένος ηθοποιός εμφανίστηκε ξανά στην Αθήνα, σε γνωστό μαγαζί του κέντρου της πρωτεύουσας.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, γκριζαρισμένος αλλά πάντα χαμογελαστός, πόζαρε δίπλα στον παλαίμαχο διαιτητή Ηρακλή Τσίκινη και ο δεύτερος ανέβασε την φωτογραφία τους στο Instagram του δείχνοντας για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια την εικόνα του ηθοποιού.

Θυμίζουμε ότι το όνομα του Πάνου Μιχαλόπουλου είχε ακουστεί για την επιστροφή της σειράς των 90s «Τμήμα Ηθών» στπν ΑΝΤ1, από ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Πρωινό. Ο ίδιος όμως είχε διαψεύσει κατηγορηματικά την είδηση για επιστροφή του στην τηλεόραση και ειδικότερα στον ΑΝΤ1 με τον οποίο έχουν εδώ και πολλά χρόνια διαρρηγμένες σχέσεις.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook