Ζώδια Σήμερα 9 Οκτωβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 09 Οκτωβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο – Μεθοδικότητα, σοβαρές βλέψεις

Η Αφροδίτη κάνει την εμφάνισή της στην Παρθένο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, θα υπάρξει συναισθηματική ισορροπία. Σε θέματα οικονομικής φύσης τα ανοίγματα θα είναι δημιουργικά, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποίηση λογαριασμών. Φεύγουν τα εμπόδια σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με συμφωνίες, συμβόλαια, δοσοληψίες, οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συζητήσουν πάνω σε μία σοβαρή συναισθηματική βάση, από κοινού θα παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να επιβληθούν και να υπερισχύσουν με τρόπο ανταγωνιστικό ή εριστικό.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό, οι βιαστικές και ανυπόμονες ενέργειες δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε λάθη. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες προσοχή στους ενθουσιασμούς, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές. Η εσωτερική ανησυχία θα δώσει την ώθηση για ασυνήθιστες προσεγγίσεις, το συναίσθημα ίσως να παρασύρει και να γίνουν ενέργειες επιπόλαιες.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην εσωτερική ισορροπία, οι σκέψεις και οι επιθυμίες θα μπουν σε τάξη. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις, φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για συνεννόηση αποδοχή και θετικό αποτέλεσμα.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook