Ζώδια Σήμερα 25 Οκτωβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 25 Οκτωβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη – Δυναμικές επιδιώξεις

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, φαντασία, πνευματικότητα, ενσυναίσθηση. Άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να προχωρήσουν τα έργα τους, θα υπάρχει έμπνευση και δημιουργικότητα. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, στις συζητήσεις θα υπάρξει συνεννόηση και συναισθηματική αποδοχή.

Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις, φεύγει η αμφιβολία και η ανασφάλεια. Στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες εφικτή θα είναι η έναρξη σχέσης, οι προσεγγίσεις θα είναι θερμές, ρομαντικές, οι επαφές θα πάρουν προσωπική όψη.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα ενισχύσει τη δυναμικότητα και την αυτοπεποίθηση, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Πρόσφορο θα είναι το κλίμα για προσεγγίσεις και άμεσες επιδιώξεις, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Στην άκρη μένει η διστακτικότητα, φεύγουν οι ενδοιασμοί, οι ενέργειες θα είναι αποφασιστικές και άμεσες.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες ιδέες και προτάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, ενδεχομένως τα συναισθήματα να είναι μπερδεμένα, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα, τα ζευγάρια θα πρέπει να δώσουν χρόνο στις προβληματικές υποθέσεις.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook