Ζώδια Σήμερα 29 Οκτωβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 29 Οκτωβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη – Δυναμικός τρόπος σκέψης

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, οι συζητήσεις που θα γίνουν θα είναι ουσιαστικές, δυναμικές, θα ακουστούν αλήθειες που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες ιδέες, οι απόψεις θα στηρίζονται σε δυναμική επιχειρηματολογία ικανή να πείσει και να επηρεάσει με τρόπο θετικό. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη διάθεση να μιλήσουν ανοιχτά, θα ακουστούν αλήθειες που θα φέρουν άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία είναι μία όψη που θα τονώσει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή, ωστόσο προσοχή στην υπερβολή και στην αστάθεια. Ενδεχομένως κάποιοι χαρακτήρες να μην είναι σε θέση να κατασταλάξουν και να μείνουν συγκεντρωμένοι στις αρχικές τους βλέψεις. Θα υπάρχει η δυνατότητα για θετική αλλαγή αρκεί οι ενέργειες να είναι μεθοδικές και συντονισμένες.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και αντίθεση με τον Ερμή και τον Άρη στις συζητήσεις προσοχή στα λόγια που θα ειπωθούν, οι κουβέντες θα πρέπει να είναι μετρημένες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι ειρωνείες, τα καυστικά σχόλια, και οι διφορούμενες έννοιες. Ίσως να υπάρξει αταξία στις σκέψεις και στις επιθυμίες, απαραίτητο θα είναι να γίνει ένα είδος εσωτερικού ξεκαθαρίσματος για να φύγει το συναισθηματικό μπέρδεμα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη που θα φέρει ανοίγματα τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα αισθηματικά. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά, να συζητήσουν για τα επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν ένταση και προβληματισμό. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ενδιαφέρουσες.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook