Ζώδια Σήμερα 9 Νοεμβρίου 2023, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 09 Νοεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα – Ευστροφία, σωστές αποφάσεις

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία θετική όψη, στρατηγικός και μεθοδικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι βλέψεις θα είναι σοβαρές και ώριμες, οι ενέργειες που θα γίνουν θα είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, οι απόψεις που θα ακουστούν θα είναι βάσιμες, θα έχουν τη δυνατότητα να υλοποιηθούν. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, οξυδέρκεια, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ζυγό, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην αρμονική συνύπαρξη, στη συναισθηματική ισορροπία και στην αμοιβαιότητα. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις. Ευχάριστες συναναστροφές θα προκύψουν, άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Η κρίση ενδεχομένως να είναι θολή, η διαίσθηση απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τον ορθολογισμό και τον αντικειμενικό τρόπο σκέψης. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα, ίσως να βρουν διαφυγή σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα υπάρξουν ανοίγματα αισθηματικής φύσης, οι προσεγγίσεις θα είναι ανανεωτικές, ωστόσο προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα, ενδεχομένως οι βλέψεις να είναι μπερδεμένες.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Ερμή τολμηρές θα είναι οι συζητήσεις που θα γίνουν, θα ακουστούν αλήθειες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ξεκαθαρίσματα.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook