Ζώδια Σήμερα 14 Ιανουαρίου 2024, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 14 Ιανουαρίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω: Ανοίγματα για συζητήσεις και νέες αποφάσεις

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, συζητήσεις θα γίνουν γύρω από το θέμα της επαγγελματικής εξέλιξης, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην καριέρα και στις εργασιακές υποθέσεις. Δημιουργικές προτάσεις θα ακουστούν, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση, οι απόψεις θα είναι δομημένες και τεκμηριωμένες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να διεξαχθούν ομαλά οι συνεργασίες, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για το θέμα της μελλοντικής εξέλιξης, θα γίνουν κουβέντες για επισημοποίηση ή συγκατοίκηση. Οι υποσχέσεις που θα ακουστούν θα έχουν την προοπτική να τηρηθούν, οι βλέψεις θα είναι συγκεκριμένες και ώριμες.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι συμπόνια, κατανόηση, ενσυναίσθηση. Έκταση θα έχει η φαντασία, ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρχει έμπνευση και δημιουργικότητα. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν άμεσες αποφάσεις. Προσοχή στην ονειροπόληση, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να παραμείνουν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή τον Άρη και τον Δία θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα που θα δώσουν ώθηση στη σχέσεις και στις συνεργασίες. Δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, η αυτοπεποίθηση θα βοηθήσει να γίνουν μεθοδικές επιδιώξεις που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο θα χρειαστεί συντονισμός και μεθοδικότητα, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι οργανωμένες και όχι παρορμητικές.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook