Ζώδια Σήμερα 29 Φεβρουαρίου 2024, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 29 Φεβρουαρίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία – Ευημερία, ελπιδοφόρα ανοίγματα

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαύγεια, ευστροφία, ευρηματικότητα, σωστή αντίληψη. Ο ρεαλισμός και ο ορθολογισμός θα βοηθήσουν να παρθούν σωστές αποφάσεις. Ευνοούνται ζητήματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, γνώση, διευρύνεται το πνευματικό επίπεδο. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για εξασφάλιση και κατοχύρωση.

Βελτιώνονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να δοθούν λύσεις και για να τακτοποιηθούν οι προβληματικές υποθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα συζητήσουν για το μέλλον τους πάνω σε μια ώριμη βάση, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες περί δέσμευσης.

Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό φέρνει ανοίγματα σε ζητήματα οικονομικά και αισθηματικά. Τονώνεται η αυτοπεποίθηση, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές, στις επιδιώξεις θα υπάρξει στρατηγικός τρόπος σκέψης. Προσοχή στην καχυποψία και στην κτητικότητα, θα πρέπει να αποφευχθούν οι πιεστικές και χειριστικές συμπεριφορές. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, θα ακουστούν εξομολογήσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες γνωριμίες.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα πρέπει να αποφευχθεί η εσωτερική πίεση και το άγχος. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά προβλήματα ή υποθέσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν μείνει στη μέση.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook