Ζώδια Σήμερα 6 Μαρτίου 2024, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 06 Μαρτίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο: Τυχερά ανοίγματα, δημιουργικά αποτελέσματα

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, επαγγελματισμός και υπευθυνότητα. Σε θέματα οικονομικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διεκπεραιώσεις και ταχτοποιήσεις, καλό θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να διαπραγματευτούν οι όροι και οι συνθήκες κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με συμφωνίες και δανεισμούς. Στον αισθηματικό τομέα σοβαρές θα είναι οι βλέψεις, όσοι διατηρούν σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης. Έμφαση θα δοθεί στις οικογενειακές υποθέσεις, θα υπάρχει δυνατότητα να βρεθούν λύσεις και να ισορροπήσουν οι επαφές.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο τον Ερμή και τον Ποσειδώνα θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, στις συζητήσεις τα λόγια θα έχουνε σαφήνεια, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για επιδιώξεις, θα ακουστούν καινούργιες προτάσεις. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, βελτιώνονται οι σχέσεις, οι διαθέσεις θα είναι ειρηνικές και συγκαταβατικές.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό καινοτόμες θα είναι οι ιδέες που θα ακουστούν, ο τρόπος σκέψης θα είναι απελευθερωμένος. Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, οι επιλογές ενδεχομένως να είναι κάπως ασυνήθιστες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές και νέες δραστηριότητες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook