Τέμπη: Μηνύσεις εναντίον Μητσοτάκη και άλλων πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων

Οι συγγενείς των θυμάτων από το δυστύχημα των Τεμπών κατέθεσαν μήνυση προσωπικά και ονομαστικά και κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας μετέβησαν σήμερα (30/04) συγγενείς θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, οι οποίοι στρέφονται με μηνύσεις κατά πολίτικων προσώπων και στελεχών των σιδηρόδρομων.

Μήνυση και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη
Η συμπληρωματική μήνυση έγινε ονομαστικά κατά των μελών της Συντονιστικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας που είχε αναλάβει τότε την διαχείριση του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Στη Συντονιστική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν και πολιτικά πρόσωπα, ενώ, οι συγγενείς των θυμάτων κατέθεσαν μήνυση προσωπικά και ονομαστικά και κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για μήνυση η οποία συζητείτο το προηγούμενο διάστημα και στην ουσία, έρχεται σε συνέχεια της απόφασης, μέσω της οποίας έκανε δεκτή την προσφυγή πατέρα θύματος και έστειλε τη δικογραφία στη Βουλή ως προς τους τότε Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και την Υφυπουργό Υγείας, Ζωή Ράπτη.

Ακολουθήστε μας στο Facebook