Ζώδια Σήμερα 1 Μαΐου 2024, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 01 Μαΐου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Αρνητικές σκέψεις, αμφιβολίες

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία δύσκολη όψη που θα φέρει ένα είδος συναισθηματικής αναστάτωσης, ενδεχομένως στα αισθήματα να είναι μπερδεμένα και οι επιθυμίες να μην είναι ξεκάθαρες. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στην καχυποψία, στην κτητικότητα και στις χειριστικές συμπεριφορές, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία.

Τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις και τις σκηνές ζηλοτυπίας, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα. Οι συνθήκες δεν θα είναι κατάλληλες για επανασυνδέσεις, προσοχή στην πίεση συναισθηματική και πρακτική. Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι για την ώρα να αποφευχθούν τα ρίσκα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές, αν υπάρξουν εμπόδια θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο δύσκολο θα είναι να τακτοποιηθούν υποθέσεις που δημιουργούν άγχος. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για τακτοποιήσεις. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες στην ισορροπία των επαφών.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή είναι μία θετική όψη, τα συναισθήματα και οι σκέψεις θα μπουν σε τάξη, ομαλοποιούνται οι συμπεριφορές, οι αντιδράσεις θα είναι θετικές. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, οι διαθέσεις θα γίνουν πιο συγκαταβατικές, θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia

Ακολουθήστε μας στο Facebook